Berser Groep

berser-groep
Ecostars leden

De geschiedenis van Berser Network Logistics

Berser Network Logistics startte als expediteur in de Rotterdamse haven, maar ontwikkelde zich in 1976 tot volledige transportonderneming om de kwaliteit voor haar klanten in Engeland en het verre Oosten te kunnen waarborgen. Ook voor de opslag en overslag klanten betekende deze ontwikkeling een stap naar nog meer kwaliteit. Opgericht door Leo Marks samen met de Engelse partners Beresford en Sergeant (zodoende de naam Berser) en sinds 2002 onder succesvolle leiding van de zonen Remko en Robert Marks.

Dichtbij de beroemde Rotterdamse haven aan de A20 gevestigd is Berser Network Logistics een specialist als het gaat om het afhandelen van containertransport over zee, van en naar locaties over de hele wereld. Berser Network Logistics heeft dan ook een opslagcapaciteit van maar liefst 5000 m2. Daarnaast is Berser Network Logistics founding member van het express pallet netwerk Palletways in Nederland, een netwerk voor de distributie van Europese expres pallets met gegarandeerde looptijden tegen interessante tarieven.

Verenigd Koninkrijk

Ook voor het Verenigd Koninkrijk hebben wij een uitstekend netwerk via ons lid Berser Network Logistics. Berser Network Logistics biedt hierin een ruime keuze in begeleid of onbegeleid transport via verschillende verschepingsroutes. Via de vestiging van Berser Network Logistics in Stoke on Trent biedt Berser Network Logistics u een perfecte aansluiting voor opslag, ompakken en verdere distributie door het Verenigd Koninkrijk volgens wederom een lokaal geworteld netwerk. Berser Network Logistics in Stoke on Trent is al meer dan 10 jaar een succesvol member van Palletways UK Ltd.

Zeevracht & Opslag

Als zeevracht specialist verzorgt Berser Network Logistics haar eigen inklaringen en maakt hierbij gebruik van eigen Douane opslagloodsen. De trucking in het binnen- en buitenland geschiedt met eigen materieel en om lange wachttijden te voorkomen hebben alle Berser Network Logistics chauffeurs een eigen cargo-card en een auto die uitgerust is volgens ADR-normen. In de eigen loodsen verzorgt Berser Network Logistics het lossen, palletiseren en de op- en overslag (lange of korte termijn) voor zendingen uit het verre Oosten, Europa of Nederland.

Distributie Benelux en Europa

De distributie van zendingen vanuit Rotterdam door Europa wordt binnen de Benelux natuurlijk verzorgd door het uitstekende DistriXL netwerk. Daarnaast maakt Berser Network Logistics gebruik van het Palletways netwerk voor Europese zendingen, waarmee dagelijks door heel Europa geleverd wordt.

Track & Trace

Uiteraard is het bij Berser Network Logistics ook mogelijk om zendingen te volgen middels een unieke code. Berser Network Logistics biedt hiermee bedrijven en particulieren modern transport.

Keurmerk TLN

Het keurmerk Transport & Logistiek is geen makkelijk keurmerk om te behalen. Het keurmerk is in het leven geroepen om nieuwe, duurzame en innovatieve transporteurs te erkennen. Wanneer een onafhankelijke certificerende instantie na een audit een transporteur op alle criteria als voldoende beoordeeld krijgt de transporteur een certificaat en mag het keurmerk logo gebruikt worden. Berser Network Logistics beschikt over dit keurmerk en laat daarmee zien dat het begaan is met een innovatieve, duurzame transportsector.

www.berser.nl


Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Plugin 010 - Het kennisevenement van Logistiek 010 - Donderdag 30 maart - Laat ons weten of je er bij bent!