City Hub

Convenantpartners

City Hub levert vanuit locaties aan de rand van de stad duurzame en slimme oplossingen voor goederenvervoer. Door samen te werken met vervoerders, duurzame last mile partijen en ontvangers in de stad biedt City Hub nu al een oplossing voor de problemen van vandaag en sorteert het voor op de Zero Emissie zones van morgen. De combinatie van samenwerken en slimme IT oplossingen zorgen voor gemak voor iedereen in de keten. Daarmee biedt het niet alleen een duurzaam, maar ook financieel concurrerend model. Het motto: “het antwoord is ja, wat is de vraag?” heeft ons al ver gebracht!

www.cityhub.com

Actiepunten Convenant ZES

1. Realiseert een logistieke hub waaruit gebundeld en zero emissie goederen geleverd worden in Rotterdam.

2. Zoekt actief de samenwerking met andere partijen op om efficiënte en emissievrije last mile concepten in Rotterdam te realiseren.

3. Deelt kennis, ervaringen en voorbeeldcases op het gebied van emissievrije stadslogistiek met de sector, o.a. via de community Logistiek 010.

4. Communiceert naar leden/achterban/partners over eigen acties en voortgang van het convenant en over het Stappenplan Zero Emissie Stadslogistiek.


Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Plugin 010 - Het kennisevenement van Logistiek 010 - Donderdag 30 maart - Laat ons weten of je er bij bent!