Dijkshoorn Euromovers

dijkshoorn-euromovers
Ecostars leden

Dijkshoorn Euromovers B.V. is een traditioneel verhuisbedrijf dat is gevestigd in Vlaardingen. Dijkshoorn Euromovers is een allround verhuisbedrijf, opgericht in 1952, dat in de regio een goede naam heeft opgebouwd. Dit is mede gekomen door de flexibiliteit van de dienstverlening en het nakomen van afspraken.

De werkzaamheden worden door een grote groep ervaren medewerkers uitgevoerd, die de beschikking hebben over een modern en up-to-date wagenpark en andere hulpmiddelen. Zowel nationaal als internationaal voeren wij verhuizingen uit. Ook meubelgroepage, opslag van goederen, en opslag en beheer van archieven behoren tot ons dienstenpakket.

Kwaliteit staat bij Dijkshoorn Euromovers hoog in het vaandel. De kwaliteit van onze verhuizingen is gewaarborgd door een aantal kwaliteitscertificaten. Dijkshoorn Euromovers is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende verhuizers (OEV). Door de BVQI erkend voor ISO 9001 en tevens VCA*. Tevens zijn we FAIMISO gecertificeerd. De hoogst haalbare kwaliteitsborging in de internationale verhuisbranche. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd.

Dijkshoorn Euromovers Nederland B.V. maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers International. Dit netwerk bestaat uit hoog gekwalificeerde en betrouwbare verhuisondernemingen in geheel Europa maar ook in o.a. de VS, Rusland, China, Australië en Nieuw Zeeland.

De kracht van Euromovers bestaat uit de bundeling van expertise van verschillende internationaal opererende bedrijven. Voor u betekent het dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards en kwaliteitseisen.

Meer info: www.dijkshoorn.nl


Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Plugin 010 - Het kennisevenement van Logistiek 010 - Donderdag 30 maart - Laat ons weten of je er bij bent!