Goudse Betonmortel Centrale

Ecostars leden

In de jaren vijftig is Van Nieuwpoort samen met De Waardt Bouwmaterialen een van de pioniers in de ontwikkeling van transportbeton in Nederland. Samen met twee andere aandeelhouders is de oprichting van de Goudse Betonmortel Centrale (GBC) tot stand gekomen. De Goudse Betoncentrale (GBC) is vanaf de start in 1959 de kraamkamer en proefvijver voor de verdere ontwikkeling van de betonmortel innovatie in de regio Gouda. Al ruim 50 jaar staan de klanten centraal, en worden de producten just in time op de gewenste bouwlocatie aangeleverd.

Sinds de jaren 2000 heeft de Goudse Betonmortel Centrale een sterke focus op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De Goudse Betonmortel Centrale is er van overtuigd dat duurzame woning, industrie- en wegenbouw de toekomst heeft. Door duurzaam te produceren en door het leveren van duurzame producten wil de Goudse Betonmortel Centrale bijdragen aan een verdere verduurzaming van 4

de bouw. Deze filosofie heeft in de afgelopen jaren een sterke sturing gegeven aan de innovatie van de producten en inmiddels heeft de Goudse Betonmortel Centrale een breed scala aan duurzame betonproducten ontwikkeld met een laag CO² profiel dat volledig in het duurzaam bouwen past.

Voor meer informatie: www.gbcgouda.nl


Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Plugin 010 - Het kennisevenement van Logistiek 010 - Donderdag 30 maart - Laat ons weten of je er bij bent!