Lessgo

Convenantpartners

Lessgo levert slim en duurzaam goederentransport van en naar uw bedrijf, zonder uitstoot van CO2. Slim, omdat we vanuit onze hub uw pakketten aannemen, met een uitgekiend systeem bundelen, opslaan en bezorgen. Duurzaam, omdat we gebruik maken van bakfietsen, elektrische wagens en milieuvriendelijk vervoer over water… (altijd handig in de Maasstad!)

Wat begon met een eerste hub in Alphen aan den Rijn, groeit inmiddels uit tot activiteiten in Leiden, Rijswijk, Delft en Rotterdam. Lessgo zoekt waar mogelijk de samenwerking met lokale pioniers die, net als wij, dwars en doelgericht zijn. Samen optrekken betekent van elkaar leren en efficienter werken!

Bij iedere rit die wij verzorgen bespaart u CO2-uitstoot. Zo werken we samen aan het schoner, veiliger en rustiger houden van uw stad. En dat alles met een brede lach!

www.lessgo.nl

Actiepunten Convenant ZES

1. Realiseert een logistieke hub waaruit gebundeld en emissievrij goederen afgeleverd worden in Rotterdam / last mile.

2. Realiseert een logistieke hub waarmee de first mile van verzendingen uit Rotterdam met bestemming buiten Rotterdam gegarandeerd emissierij uitgevoerd kan worden.

3. Realiseert emissievrij goederentransport binnen de gemeentegrens van Rotterdam.

4. Zoekt actief de samenwerking met andere partijen op om efficiënte en emissievrije last mile / first mile / city mile en onderlinge concepten in Rotterdam te realiseren.

5. Deelt kennis, ervaringen en voorbeeldcases op het gebied van Zero Emissie Stadslogistiek met de sector, o.a. via de community Logistiek 010.

6. Communiceert naar leden/achterban/partners over eigen acties en voortgang van het convenant en over het Stappenplan Zero Emissie Stadslogistiek.


Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Plugin 010 - Het kennisevenement van Logistiek 010 - Donderdag 30 maart - Laat ons weten of je er bij bent!