MAAT

Ecostars leden

MAAT is een allround logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland met zeven locaties. Wat in 1934 begon als een klein transportbedrijf is nu uitgegroeid tot een bedrijf van formaat dat uw wereld in beweging brengt. Met exceptioneel transport, contractvervoer, alle mogelijke dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s, warehousing en truckparking. MAAT heeft 180 medewerkers in dienst en is ISO 9001-, VCA-, BOVAG- en BMWT-gecertificeerd, label 4.

MAAT4pl

MAAT heeft als doelstelling om de volledige transport- en logistieke activiteiten van de opdrachtgever te ontzorgen (4PL). In dit logistieke model treedt MAAT op als ketenregisseur en ontzorgt de opdrachtgever volledig op het gebied van transport- en logistieke processen. Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, beheersing van interne- en externe logistieke processen, koppeling / integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).

ONZE VESTIGINGEN

MAAT is actief vanuit zes locaties in Zuid-Holland en één in Antwerpen. De hoofdvestiging staat sinds eind jaren ‘80 aan de Edisonweg in Alblasserdam. Hier zijn MAAT Transport en MAAT Techniek gevestigd. In 2008 is het pand op Nieuwland Parc in Alblasserdam in gebruik genomen. MAAT Heftrucks en MAAT Logistiek zijn hier gevestigd en Truckparq. Naast deze vestigingen werken wij op verschillende locaties in Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, de Botlek en Antwerpen. Hier opereren we in-house bij één van onze opdrachtgevers.

Voor meer informatie: www.maat4pl.nl


Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Plugin 010 - Het kennisevenement van Logistiek 010 - Donderdag 30 maart - Laat ons weten of je er bij bent!