RMC

rmc
Ecostars leden

De grootste vervoerscentrale van Rotterdam word je niet zomaar! De RMC vervoert per dag meer dan 10.000 reizigers in allerlei soorten vervoersvormen, van VIP vervoer tot leerlingenvervoer en van trouwvervoer tot ziekenvervoer.
Alle chauffeurs worden in de eigen RMC bedrijfsschool uitvoerig opgeleid in stratenkennis, klantvriendelijkheid en veiligheid. Zowel de bestuurders als de voertuigen voldoen aan alle eisen van de (R)TX kwaliteitskeurmerken. Schone, moderne en veilige voertuigen, voorzien van cameratoezicht en GPS zorgen voor een betrouwbare rit die de passagier bovendien met pin of creditcard kan betalen.

Alle voertuigen zijn modern en voorzien van de nieuwste techniek. Voor de aansturing van de voertuigen is de Centrale Verkeersleiding verantwoordelijk. Hier werken 24 uur per dag, 7 dagen per week enthousiaste medewerkers aan het efficiënt inplannen van alle vervoersvragen. Ze staan met een dataverbinding in direct contact met de voertuigen en kunnen de voertuigbewegingen realtime volgen via GPS.

De RMC spant zich in voor duurzaam vervoer en heeft een uitgebreid groen wagenpark voor een duurzame rit. Hierin zoekt men voortdurend en actief de samenwerking met de gemeente Rotterdam en maatschappelijke partners.
Dus, voor vervoer in de regio Rotterdam én landelijk, een pendeldienst voor een evenement, valet parking of luchthavenvervoer, de RMC verzorgt iedere vervoersvorm, met aandacht en kwaliteit. De slogan van de RMC is niet voor niets ‘Dichtbij en verreweg de beste’.

www.rmc-rotterdam.nl


Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Plugin 010 - Het kennisevenement van Logistiek 010 - Donderdag 30 maart - Laat ons weten of je er bij bent!