Techniek Nederland

Convenantpartners

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. We maken de technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

De technisch dienstverleners en installateurs binnen onze vereniging richten zich op ontwerp, advies, uitvoering en beheer van technische installaties in alle marktsegmenten van Nederland. Ze bedienen zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt, waar ze actief zijn in de private en publieke sector. Van woningbouw en utiliteitsbouw, van industrie tot infrastructurele sector, overal zorgen onze leden voor de slimme techniek waar Nederland op draait.

www.technieknederland.nl

Actiepunten Convenant ZES

1. Participeert in de organisatie van het Rotterdamse evenement Logistiek 010. Techniek Nederland nodigt leden uit en zoekt naar sprekers.

2. Communiceert naar leden over (Rotterdamse) ontwikkelingen op het gebied van emissievrije stadslogistiek, over eigen acties, de voortgang van het convenant en het Stappenplan Zero Emissie Stadslogistiek.

3. Participeert in het onderzoek dat evofenedex in 2020 uitvoert binnen de eigen achterban van Techniek Nederland.

4. Deelt kennis, ervaringen en voorbeeldcases op het gebied van emissievrije stadslogistiek met de sector, o.a. via de community Logistiek 010.

5. Communiceert naar leden/achterban/partners over eigen acties en voortgang van het convenant en over het Stappenplan Zero Emissie Stadslogistiek, via de eigen mediakanalen.


Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Plugin 010 - Het kennisevenement van Logistiek 010 - Donderdag 30 maart - Laat ons weten of je er bij bent!