Total

Convenantpartners

Total zet zich in voor betere energie die betaalbaarder, betrouwbaarder, schoner en voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is. Total verzorgt het hele traject: van energieproductie tot aan energieverbruik. Dat betekent: we ontdekken de energie, produceren het en uiteindelijk zorgen we ervoor dat het terechtkomt bij degenen die het nodig hebben. Bij Total hebben we het klimaat geïntegreerd in de kern van onze strategie. Het is onze ambitie om samen met de maatschappij tegen 2050 tot een netto-nul emissie te komen; een ambitie die aansluit bij onze doelstelling om zoveel mogelijk mensen te voorzien van energie die betrouwbaarder, betaalbaarder en schoner is.

Actiepunten Convenant ZES

  1. Stimuleert de duurzame transitie naar een emissievrij wagenpark door ondersteuning van de Gemeente Rotterdam bij de uitrol van een publieke (snel)laad en/of H2-tankinfrastructuur.
  2. Biedt actieve ondersteuning en oplossingen aan initiatieven van convenantpartners op het gebied van duurzame laad- en/of H2-tankinfrastructuur en energieopslag.
  3. Zet zich actief in op de zero-emissie voor de bevoorrading en dienstverlening van tankfaciliteiten binnen de ZES-zone in Rotterdam door overleg met en het stimuleren van huidige leveranciers en transporteurs.
  4. Deelt kennis, ervaringen en voorbeeldcases op het gebied van emissievrije stadslogistiek met de sector, o.a. via de community Logistiek 010.
  5. Communiceert over eigen acties en voortgang van het convenant en over het Stappenplan Zero Emissie Stadslogistiek.

Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Plugin 010 - Het kennisevenement van Logistiek 010 - Donderdag 30 maart - Laat ons weten of je er bij bent!