Doe mee

De toekomst wordt steeds meer duurzaam. Deze verandering is ingezet en niet meer terug te draaien. Iedereen moet mee, ook de logistieke sector. Ook de ondernemer die in deze sector werkt of ermee te maken heeft. Sluit dus vandaag nog aan bij Logistiek 010 en loop mee in de voorhoede.

Voor wie?
Logistiek 010 is er voor iedereen die te maken heeft met stadslogistiek in Rotterdam: bedrijven, overheid, kennisinstituten en onderwijsinstellingen. Of je nu zelf in de logistieke sector werkt, via je werk ermee in aanraking komt of als een onderdeel van de keten.

“Via Logistiek 010 hebben wij transporteur Breytner ontmoet. Daaruit is een samenwerking ontstaan waarbij zij voor ons, met elektrische vracht­wagens, het ‘last­mile­transport’ van steigermateriaal naar de bouwplaats in Nieuw­ Crooswijk verzorgt.’’

Gerke Haisma bedrijfsleider ERA Contour

Hoe kun je meedoen?
Ben je een bedrijf dat goederen laat vervoeren of ben je zelf een logistiek bedrijf, dan ben je van harte welkom bij Logistiek 010. Ook kennispartners (kennisinstituten, onderwijsinstellingen en opleidingen) zijn welkom. Je kunt algemeen lid worden of je kunt convenantpartner worden. Voor dat laatste moet je je wel committeren aan een aantal afspraken en actiepunten. Lees hier wat dit inhoudt.

Je kunt ook Ecostars-lid worden. Ecostars is een Europese erkenningsregeling voor beheerders van goederenvoertuigen, bussen en touringcars, die er alles aan doen om de logistieke efficiëntie te verhogen, brandstofverbruik te verlagen en uitstoot te verminderen. Zij kunnen zich hierop laten beoordelen en zo een eco-ster verdienen. Lidmaatschap van het programma is gratis, ongeacht de grootte van het wagenpark.

Aansluiten bij Logistiek 010 biedt voordelen. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van stadslogistiek, je vindt er alle relevante kennis en concrete handvatten om de transitie te kunnen maken én een netwerk waarbinnen je ervaringen kunt uitwisselen. Daarnaast heb jij natuurlijk ook kennis en ervaring te brengen die je deelt met anderen binnen het netwerk en sta je open voor samenwerking.

Hoe groter de community,
hoe meer kennis gedeeld kan worden,
hoe meer je kunt leren van elkaar,
hoe beter het is voor de stad.

 

Wil je meedoen? Of heb je eerst nog vragen, laat het ons weten via dit formulier.

Blijf op
de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Initiatief van:

Plugin 010 - Het kennisevenement van Logistiek 010 - Donderdag 30 maart - Laat ons weten of je er bij bent!