Bijeenkomst Logistiek 010 – 10e editie op 7 november 2019

7 november 2019 van 14.00 – 18.00 uur in Kasteel Sparta (ingang Brasserie), Spartastraat 7-9 te Rotterdam

Inloop vanaf 13.30 uur

De bijeenkomst Logistiek 010 is een begrip en Transport en Logistiek Nederland (TLN), evofenedex, De Verkeersonderneming, MRDH en gemeente Rotterdam nodigen graag opnieuw transporteurs, logistieke dienstverleners, verladers, winkeliers en overheden uit om ervaringen te delen over de mogelijkheden omtrent de logistiek in Rotterdam. Stedelijke logistiek is een zaak van ons allen. Samen kunnen we verandering en een efficiënte logistiek realiseren.

U komt toch ook? Meld u direct aan!
Aanmelden kan door een mail te sturen naar: logistiek010@rotterdam.nl. Geef ook uw voorkeur van een workshop aan.

Programma

Om 14.00 uur wordt u verwelkomd door dagvoorzitter Cees Vingerling,gebiedsregisseur Rotterdam Zuidwest en mobiliteitsmakelaar Rotterdam bij De Verkeersonderneming. Hij gaat in op het thema “Logistiek010 – 10e editie Terugblikken en Vooruitkijken”

Plenair

Om “Vooruit te kijken” hebben we wederom een bijzondere keynote speaker:

Christian Kromme, futurist, visionair, TEDx-spreker en bestseller auteur.

Tijdens zijn inspirerende keynote vertelt Christian hoe organisaties kunnen profiteren van de nieuwste technologische veranderingen. The internet of Things, Artificial Intelligence en 3D Printers zijn een aantal van de onderwerpen die tijdens zijn keynote worden behandeld.

Natuurlijk staan we ook stil bij de nu al behaalde resultaten. Ondernemers die vooruitstrevend in de regio Rotterdam aan de slag zijn gegaan, delen hun ervaringen en mooiste leerervaringen.


Initiatief van:

Plugin 010 - Het kennisevenement van Logistiek 010 - Donderdag 30 maart - Laat ons weten of je er bij bent!